Botenbeurs 2022

Gepubliceerd op 20 september 2022 om 11:37

De Botenbeurs vindt ieder jaar plaats op de laatste vrijdag en zaterdag van september. Met ruim 30 voorgaande edities is het één van de langstlopende evenementen op het gebied van bootverkoop. Door corona kon het evenement twee jaar op rij niet doorgaan, maar in 2022 kunnen we eindelijk weer een  evenement neerzetten in en rond de Lingehaven.

vrijdag 23 september 12.00-17.00 uur (schepen in het water die te koop worden aangeboden, op vrijdag is er geen markt op de kade)
zaterdag 24 september 10.00-17.00 uur (schepen in het water die te koop worden aangeboden + een nautische markt rondom de haven en een sfeervolle rommelmarkt)

"Waar door iedereen van de watersport genoten wordt"

De beurs is een begrip aan het einde van het recreatieve vaarseizoen. Het is een samengaan van mensen die zich professioneel bezighouden met scheepvaart, als ook de liefhebber die zijn boot zelf te koop aanbiedt. Je vindt er nieuwe én tweedehands schepen, van luxe jachten tot kamperen op het water. Op de zaterdag van de Botenbeurs is er een nautische markt rondom de haven en de toegang is gratis. Van tweedehands scheepsartikelen, accu’s, motoren, communicatie voor aan boord, tot stoffering en bootkappen: je vindt het er allemaal! Natuurlijk afgewisseld met gezellige kraampjes met een hapje en een drankje. Juist deze mix maakt de Gorcumse Botenbeurs tot een evenement met een uniek karakter, waar door iedereen van de watersport genoten wordt.

Tarieven particulieren
Schip (in water of op trailer): €8,40 per strekkende meter
Kraam (4 meter): €42,50

Tarieven bedrijven
Schip (in water of op trailer): €16,79 per strekkende meter excl. BTW
Kraam (4 meter): €155,- excl. BTW
Grondplaats: €35,- per strekkende meter excl. BTW

foto: GP-buro


«   »