Week tegen Eenzaamheid

Gepubliceerd op 6 oktober 2022 om 10:21

In Gorinchem hebben we van 29 september tot en met 6 oktober extra aandacht voor elkaar tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Onder de noemer ‘Kom erbij’ nodigen wij u van harte uit mee te doen aan een van de gratis activiteiten die we organiseren in de stad. U mag ook altijd iemand uitnodigen om met u mee te gaan. Met wie gaat u samen iets moois beleven?

Vooraf aanmelden

Bijna alle activiteiten zijn gratis en worden georganiseerd door de vrijwilligers- en welzijnsorganisaties in Gorinchem. Komt u naar de kookworkshop? Speelt u een potje biljart mee? Of laat u zich door de theaterbus ophalen voor een muziekvoorstelling in de Peeriscoop? Kies iets uit en meld uzelf aan!

Donderdag 6 oktober

  • 12:00 -14:00 uur Lunchconcert Yulius in WKS2, Wijnkoperstraat 2. Inloop Lunchconcert georganiseerd door Yulius, met medewerking van de eigen huisband: Music Lounge! Aanmelden via j.vanthart@yulius.nl.
  • 14:30 -17:00 uur SamenGorinchem Dag in de Bank van Noppes, Zusterstraat 19. Het platform SamenGorinchem.nl bestaat 2 jaar! Kom als inwoner of organisatie op deze jubileumeditie bijvoorbeeld naar de prijsuitreiking of doe mee aan een van de workshops. Komt u met ons meevieren? Aanmelden via www.samengorinchem.nl

Bonus: zondag 9 oktober Theaterconcert Peeriscoop

  • 16:00-17:30 uur Theaterconcert Peeriscoop, Boerenstraat 11B. Om 16.00 uur start het trio Torno Tango met een theaterconcert waar warme tonen van hartstochtelijke muziek uit het zonnige Argentinië de zaal vullen.

Theaterbus

Soms kan een theateruitje een beetje als een drempel voelen. U heeft geen vervoer, u bent er onbekend of u wil niet in uw eentje op pad. Toch zouden we juist graag ú willen verwelkomen in de Peeriscoop zodat u lekker kan genieten van de voorstelling. Daarom mogen we speciaal voor de Kom Erbij week busvervoer van JUIJN inzetten (zij doen dit gratis) om u in de buurt op te kunnen halen en naar de voorstelling te brengen. U zich alleen opgeven en u kunt ook iemand meevragen.

U wordt tussen 14.30 en 15.30 in de wijk opgehaald en om 17.45 uur vertrekt de bus weer vanuit de Peeriscoop naar de opstapplaatsen. Na de voorstelling geniet u van een hapje en drankje waarna we u weer terugbrengen naar de ophaalplek in uw wijk.

Aanmelden en kosten

  • Speciaal voor deze theaterbusdag is een kaartje inclusief busreis €7,50 in plaats van €12,50. Als u iemand meeneemt is het tweede kaartje gratis!
  • Aanmelden kan tot 1 oktober 2022 met naam, telefoonnummer en adres (i.v.m. de route) naar welzijn@gorinchem.nl.

Sport

De Kom Erbij Week valt in de sportmaand van Gorinchem Beweegt. Zin in een sportieve ontmoeting? Kijk op www.gorinchembeweegt.nl wat er allemaal te doen is. Komt u er niet helemaal uit? De medewerkers bij het Welzijnspunt in het stadhuis van de gemeente kijken graag met u mee!


«   »