Tarieven Riveer soms 50% hoger

Gepubliceerd op 27 december 2022 om 10:07

Vanaf maandag 21 november 2022 werden de prijzen voor tickets van Riveer verhoogd. Dat gebeurde voor het laatst in 2019 en is nodig vanwege de stijgende (brandstof)prijzen. Tegelijk wordt de tariefstructuur voor de autoveren vereenvoudigd en komt op alle veren een ruimere keuze in voordelige meerrittenkaarten.

Alles wordt op dit moment duurder op dit moment. Door verschillende redenen komen we daar op dit moment niet onderuit. De brandstofkosten alleen al zijn zijn veel duurder geworden. Dus verhoging van de prijzen is wel verklaarbaar.

Tegelijk wordt de tariefstructuur voor de autoveren vereenvoudigd en komt op alle veren een ruimere keuze in meerrittenkaarten. Met de aanschaf van deze kaarten kunt u nog het meeste voordeel behalen.  De prijs van deze kaarten is met ruim 50% gestegen. Een 10-rittenkaart van Gorinchem naar Woudrichem vv. kost nu €. 22,32. Door meerrittenkaarten tegelijk te kopen krijgt u krijgt u korting.

De korting kan oplopen tot 30%. Daar moet u wel een 40-rittenkaart voor aanschaffen. De prijs wordt dan €. 69,44 en dat is voor veel mensen wel een flinke uitgave.

Een overtocht kost €.2,48, een 40-rittenkaart €. 69,44, per overtocht is dit €. 1,74. Voor de hoogste korting moet u echter wel even de in de buidel tasten.

Een meerrittenkaart is niet aan boord te koop, maar uitsluitend verkrijgbaar via de Riveer app of de website


«   »