Vrijwilliger worden? Kom naar de Proeverij op 3 februari!

Gepubliceerd op 18 januari 2023 om 10:43

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de maatschappelijke organisaties in Gorinchem. Gelukkig zijn er veel mensen die zich enthousiast voor deze organisaties inzetten. Maar er zijn altijd extra handen nodig. Daarom organiseert het vrijwilligerssteunpunt Gorinchem op 3 februari een Proeverij. 

Op deze vrijwilligersmarkt kunt u in gesprek met organisaties die vrijwilligers zoeken en met inwoners die al vrijwilligerswerk doen. In een feestelijke omgeving proeft u van de ervaringen en van de lekkere hapjes die worden aangeboden.

Proeven aan vrijwilligerswerk

Tijdens de Proeverij laten verschillende maatschappelijke organisaties zien hoe divers, leerzaam en zinvol vrijwilligerswerk is. Bezoekers kunnen in gesprek gaan met mensen die nu al vrijwilliger zijn. Zij vertellen wat hun taken inhouden en hoe zij het werk ervaren. Juist deze ervaringen geven een goed beeld van de mogelijkheden van vrijwilligerswerk.  

(meer tekst onder foto)

Vrijdagavond 3 februari in Gymnasium Camphusianum

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk maar weet u niet precies wat bij u past? Kom dan op vrijdag 3 februari tussen 19.00 en 21.30 uur naar Gymnasium Camphusianum, Vroedschapstraat 11in Gorinchem.

Aanmelden is niet verplicht, maar kan via het aanmeldformulier

Meer informatie

Mensen die besluiten vrijwilliger te worden, staan er niet alleen voor. Vrijwilligerssteunpunt Gorinchem zorgt voor bemiddeling, advies en ondersteuning. Ook is het mogelijk gratis cursussen of trainingen te volgen. Kijk voor meer informatie op www.gorinchem.nl/vrijwilligers of bel met Gea van Kekerix op tel. 0183-659548.


«   »