Nieuwjaarsduik Dinnershow

Gepubliceerd op 19 januari 2023 om 08:04

Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen om leuke dingen te doen en mensen te ontmoeten. Of juist om je, met mensen die je al wel kent, zomaar onder te dompelen in een feestje! In de Stadskamer Gorkum kan dat allemaal op deze avond, de 20e januari 2023!

Om 19.00 uur word je ontvangen met een Nieuwjaarsdrankje, waarna je, tussen alle gerechten door en ook zonder zwemdiploma, kunt genieten van TRIO AMUSE. Een vrolijke theatrale vlinderslag van Anita Stevens, Marcel Vaandrager en Peter Kann.

Terwijl afwisselend Amuse, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en als afsluiting een kopje koffie of thee met wat er bij wordt geserveerd, zwemmen Anita, Marcel en Peter met de stroom mee om het diner vermakelijk te laten verlopen. Een waterbestendig trio dat je met een gerust hart op een avond als deze in het diepe kunt gooien! Een avond vol verrassingen. Maak het mee!

Deelname aan deze culinaire Nieuwjaarsduik is € 41,50 pp (inclusief welkomstdrankje, exclusief overige drankjes). Kom gezellig naar dit culinair Nieuwjaarsevenement op 20 januari 2023 om het nieuwe jaar goed te beginnen!

Reserveren bij de badmeesters van de Stadskamer is zeer wenselijk.

Info