Bijeenkomst ondermijnende criminaliteit voor ondernemersk van Arkel gaat plaatsvinden

Gepubliceerd op 19 januari 2023 om 09:49

Een veilig en vitaal bedrijventerrein is een randvoorwaarde voor een goed vestigingsklimaat voor bedrijven. Ondermijnende criminaliteit doet daar afbreuk aan. Gemeente Gorinchem werkt samen met haar partners aan het voorkomen, signaleren en aanpakken van georganiseerde criminaliteit.

Dinerbijeenkomst voor ondernemers

Graag nodigen wij Gorcumse ondernemers uit voor een dinerbijeenkomst over ondermijning. De bijeenkomst is op woensdagavond 1 februari 2023 van 17.00 tot 21.00 uur plaats in de Evenementenhal, Franklinweg 2, Gorinchem.

(meer tekst onder foto)

Gastspreker misdaadverslaggever Paul Vugts

Gemeente Gorinchem wil ondernemers bewust maken van ondermijnende criminaliteit. We informeren u hoe u signalen herkent en wat u hier vervolgens mee kan doen. Misdaadverslaggever Paul Vugts van Het Parool neemt u een uur lang mee in de wereld van ondermijning en de manier waarop criminelen te werk gaan.

Naast misdaadverslaggever is Vugts schrijver van meerdere succesvolle boeken over de Amsterdamse onderwereld en maker van De Taghi Podcast.

Burgemeester Melissant licht graag toe wat gemeente Gorinchem allemaal doet om ondermijning aan te pakken. Een communicatieadviseur van Meld Misdaad Anoniem (M.) geeft een toelichting op de werkwijze van M. en hoe ondernemers hier gebruik van kunnen maken. 

Achtergronden ondermijnende criminaliteit

Drugsopslag, gestolen goederen, wapens of slaapplekken voor arbeidsmigranten. Zaken die regelmatig op bedrijventerreinen aangetroffen worden en vaak verband houden met ondermijnende criminaliteit. Meer weten over ondermijnende criminaliteit? Lees onze pagina over Ondermijning.


«   »