Zomerfeest Gorinchem: regel je Riveerticket vooraf

Gepubliceerd op 7 augustus 2023 om 11:34

Bron: Riveer

Vanaf dinsdag 15 augustus t/m zondag 20 augustus staat Gorinchem traditioneel in het teken van de Zomerfeesten. Vijf avonden op rij volop genieten van diverse spectaculaire artiesten. Zij zullen openluchtconcerten geven op de Groenmarkt en de Varkenmarkt. Van dinsdag tot en met zaterdag vaart Riveer extra van en naar Gorinchem. Comfortabel heen en veilig terug!

Tickets alleen via website of app

Kom je met de pont? Let dan op, want tijdens de avondvaarten zijn tickets NIET aan boord te koop. Regel je pontkaartje daarom van tevoren via onze website of de Riveer app. Heb je een geldig jaarabonnement van Riveer? Dan is deze ook 's avonds geldig. Eenmaal in het bezit van een QR-code, hoef je deze alleen nog maar te laten scannen wanneer je de pont opstapt. Makkelijk toch? Kun je geen geldige QR-code laten zien? Dan kun je helaas niet aan boord stappen.

Kom je met meerdere mensen naar het Zomerfeest? Dan loont het om met z’n allen een meerrittenkaart te delen. Maak een screenshot van de QR-code en verstuur die naar een andere smartphone. Wij kunnen deze code gewoon aan boord scannen, waarna het wordt afgeteld van de originele meerrittenkaart.

Extra afvaarten van dinsdag t/m zaterdag

Ieder uur gaat er een afvaart vanaf Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld, en weer terug. Doordeweeks gaat de laatste pont vanuit Gorinchem om 00.15 uur. In het weekend kun je langer met de voetjes van de vloer; dan is de laatste afvaart van de pont op vrijdag om 01.15 uur en op zaterdag om 02.15 uur. De watertaxi vaart deze week niet, ook niet op zondag 21 augustus. Wil je alle vaartijden weten? Met de Riveer app heb je niet alleen je tickets, maar ook de vaartijden altijd op zak!

Laat je fiets thuis. In de Gorcumse binnenstad worden fietsen geweerd en vanaf de veersteiger Buiten de Waterpoort loop je zo naar de Groenmarkt of Varkenmarkt.