Werkzaamheden in Parkeergarage Kazerneplein

Gepubliceerd op 30 september 2023 om 11:30

Van 1 tot en met 10 oktober worden er dringende renovatiewerkzaamheden uitgevoerd in het hoofdtrappenhuis van Parkeergarage Kazerneplein. We willen je graag op de hoogte brengen van enkele, belangrijke details met betrekking tot deze werkzaamheden:

De lift is tijdelijk buiten gebruik

  • Als je geen gebruik kunt maken van de trap, adviseren wij je om, indien mogelijk, je auto op een andere locatie te parkeren tijdens de werkzaamheden. Let op: het is om veiligheidsredenen niet toegestaan om de hellingbaan in de garage te gebruiken.
  • Goed nieuws! De parkeergarage blijft gedurende de werkzaamheden open en bereikbaar. Je kunt de garage betreden via de twee noodtrappenhuizen gelegen aan de Pompstraat en de Torenstraat.

Werkuren

  • De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur. We doen ons uiterste best om eventuele (geluids)overlast tot een minimum te beperken.
  • Heb je nog vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op via 140183 of stuur een e-mail naar meldpuntvastgoed@gorinchem.nl.

Bedankt voor je begrip en medewerking tijdens deze verbeteringen aan onze parkeergarage.