Else Hoekstra naar Ouder Kind Inloop: Structuur binnen je gezin

Gepubliceerd op 14 oktober 2023 om 10:54

Vrijdag 20 oktober komt Else Hoekstra van praktijk Where Else naar de Ouder Kind Inloop om met ouders in gesprek te gaan over het thema: ‘structuur’. Vakanties en vrije (mid)dagen. Even niets ‘moeten’ en alle gezinsleden gezellig thuis.

Aan de ene kant heel fijn, omdat je zo al je dierbaren om je heen hebt. Aan de andere kant soms ook een uitdaging, omdat het huishouden altijd doorgaat en de dagelijkse routine van school, (sport)clubjes en dergelijke dan tijdelijk wegvalt.

In de Ouder Kind Inloop praten we hierover op vrijdag 20 oktober. Hoe kan je met je kinderen thuis voorkomen dat er chaos ontstaat? Hoe krijgt je voor jezelf en je gezin structuur in de dagen? Else Hoekstra van praktijk Where Else begeleidt het gesprek. Ze is werkzaam als vrouwencoach en geeft de cursussen ‘Samen Bevallen’ en ‘Babymassage’.

Wil je andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen of vriendschappen sluiten? Kom dan samen met je kind naar de Ouder Kind Inloop! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante
onderwerpen en zijn er leuke activiteiten (meedoen is niet verplicht; gewoon komen spelen mag altijd).

De Ouder Kind Inloop is op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl .

eigen foto