Sinterklaaswinkel zoekt creatieve kinderen

Gepubliceerd op 16 oktober 2023 om 12:45

De feestelijke opbouw van de Sinterklaaswinkel in Gorinchem is in volle gang, maar er ontbreekt nog iets belangrijks: de vlaggenlijn! In aanloop naar de komst van Sinterklaas en zijn Pieten op 1 november, roepen wij alle (klein)kinderen in Gorinchem op om hun creativiteit te laten stralen.

Wat zou het geweldig zijn als jullie bijdragen aan de sfeer van de Sinterklaaswinkel door prachtige vlaggen te maken of in te kleuren voor Sinterklaas en zijn trouwe Pieten!

Op 1 november opent onze winkel zijn deuren, en we nodigen jullie uit om dan jullie kunstwerken met trots te brengen. Wat een verrassing zal het zijn als de vlaggenlijn boordevol schitterende vlaggen hangt, gemaakt door de getalenteerde kinderen van Gorinchem, precies op tijd voor de grote aankomst van Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten.

Samen kunnen we van de Sinterklaaswinkel in Gorinchem een betoverende plek maken, vol met de creatieve uitingen van de jonge geesten in onze stad. Dus pak je kleurpotloden, stiften, en knutselspullen, en begin vandaag nog met het maken van je unieke vlag voor Sinterklaas!

Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen in onze winkel op 1 november. Laten we samen deze bijzondere tijd van het jaar onvergetelijk maken!