Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Gepubliceerd op 9 januari 2024 om 09:55

U bent van harte uitgenodigd op de nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdag 9 januari tussen 16.00-18.00 uur in het stadhuis. Een goed moment om elkaar te ontmoeten en samen te kijken naar de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. En een moment om vooruit te kijken naar wat 2024 ons brengt. 

Een goede toekomst 

Als stad zijn we ons steeds meer bewust van onze impact op de leefomgeving. Klimaatdoelen en toekomstvisies zijn erop gericht dat onze kinderen en kleinkinderen een goede toekomst hebben. Kinderen zíjn die toekomst en daarom stellen we hen centraal in onze aanloop naar een nieuw jaar.

Tentoonstelling “2023 door de ogen van Gorcumse kinderen”

In de tentoonstelling “2023 door de ogen van Gorcumse kinderen” blikken kinderen van alle groepen 4 terug op het afgelopen jaar. In tekeningen en knutselwerken benoemen zij hun hoogtepunten. Hieraan is een lerend programma gekoppeld waarin de kinderen met onze gemeentelijke cultuurcoaches en de eigen tekendocenten in de klas de gebeurtenissen van het afgelopen jaar hebben besproken. 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie reikt kinderburgemeester Cato de Lange een prijs uit aan het winnende kunstwerk. Het college van burgemeester en wethouders nodigt u van harte uit op de nieuwjaarsbijeenkomst om dit moment met de kinderen te vieren tijdens de nieuwjaarsreceptie.