CDA Zuid-Holland bijeen in Gorinchem

Gepubliceerd op 8 januari 2024 om 07:22

De provinciale afdeling van het CDA in Zuid-Holland houdt op 13 januari 2024 in Gorinchem een nieuwjaarsbijeenkomst gecombineerd met een algemene ledenvergadering. Na afloop is er gelegenheid met een stadsgids te wandelen door de oude vesting van Gorinchem.

Op genoemde bijeenkomst van het CDA zullen naast gedeputeerde Meindert Stolk en fractievoorzitter van het CDA in Provinciale Staten Michel Rogier ook Tom Berendsen, onze Europees lijsttrekker 2024 en 2e kamerlid Ingeborg ter Laak aanwezig zijn. 

Daarnaast zal ook onze fractievoorzitter in de 2e kamer Henri Bontebal deze ochtend naar Gorinchem komen en alle aanwezigen rond 11.00 uur toespreken. 

In een poliFeke rondblik zullen zij poliFek actuele onderwerpen uit de provincie bespreken met de aanwezige leden. Na afloop van de ledenvergadering zal de nieuwjaarsrecepFe plaatsvinden.
Leden en niet-leden zijn welkom na aanmelding vooraf op mailadres
secretariaatcdazuidholland@gmail.com

De bijeenkomst van het CDA zal worden gehouden in het gebouw van harmonie De Bazuin aan de Dalemwal. Voorzitter van het CDA Gorinchem Gerrit Kraaijveld is verheugd dat Gorinchem is gekozen voor deze gecombineerde nieuwjaarsbijeenkomst en ledenvergadering: “Wij zijn trots op onze stad en laten graag andere Zuid-Hollandse CDA’ers kennismaken met wat Gorinchem te bieden heeft!”