Kinderburgemeester Guus onthult portret

Gepubliceerd op 29 februari 2024 om 13:16

Op woensdagmiddag 28 februari heeft de gloednieuwe kinderburgemeester zijn portret onthuld in de eregalerij, als de vierde kinderburgemeester van Gorinchem. Guus Verburg is nu vereeuwigd als nummer 4 in de reeks van kinderburgemeesters. Hij werd vergezeld door zijn ouders, andere familieleden en vriendjes bij zijn bezoek aan het stadhuis.

Met een zichtbare trots schoof Guus Verburg het paneel weg om zijn portret te onthullen, waarmee hij nu samen met de kinderburgemeesters Samuël Heule (1), Lolia Hammed (2) en Cato de Lange (3) de eregalerij in de hal van het stadhuis siert.

Natuurlijk werden er officiële foto's gemaakt van de kinderburgemeester samen met burgemeester Reinie Melissant. Vervolgens werden er foto's genomen Guus met zijn familie en ook nog een paar met gezinsleden en vriendjes. Een ander moment was toen de laatste groep graag een foto wilde waar ze samen met beide burgemeesters opstonden. Na nog wat gezellig samenzijn en een drankje keerden de genodigden huiswaarts. Guus vertrok met trots en onder zijn armen een eigen exemplaar van zijn foto, gemaakt door Johannes van Camp.

video: GP-TV

foto's: GP-buro