"Gierige Gerda" in bibliotheek

Gepubliceerd op 8 september 2023 om 10:03

Tijdens de Week van Lezen en Schrijven komt "Gierige Gerda" naar de Bibliotheek AanZet om een boeiende Masterclass te geven over besparen voor een verrijkt leven. In deze masterclass zal Gerda  zich vooral richten op het besparen op boodschappen, zonder de noodzaak om elke week alle supermarkten af te struinen op zoek naar de allerbeste deals.

Samen zal men onderzoeken wat het verschil is tussen een aanbieding en een echte deal, zodat je in staat zult zijn om deze slim te herkennen. Ze zal het belang van een goed gevulde voorraadkast bespreken en wat er eigenlijk allemaal in hoort te staan. Bovendien behandelt zij  andere waardevolle inzichten, zodat jij na deze avond een solide basis hebt om het maximale uit je geld te halen.

"Gierige Gerda" heeft vooral bekendheid verworven via sociale media en staat bekend om haar expertise op het gebied van besparen.

Hier zijn de details van de masterclass: Datum: Donderdag 14 september Tijd: 19.30 - 21.00 uur Aanmelden kan via deze link: https://www.debibliotheekaanzet.nl/.../masterclass...

Dit evenement, georganiseerd door Bibliotheek aan Zet, belooft je waardevolle inzichten te bieden om op een slimme manier geld te besparen, met een specifieke focus op boodschappen. Mis deze kans niet om je financiële vaardigheden te verbeteren en meer te halen uit je budget.