Zangwerkplaats start weer op

Gepubliceerd op 10 augustus 2023 om 13:06

Hou je van zingen maar hoef je niet zo nodig solo? Hou je van samenwerken, gezelligheid en heb je graag wat inspraak? Dan is zingen bij Zangwerkplaats Gorinchem wat voor jou! We starten weer op en er is in bijna alle groepen plaats voor nieuwe zangers.

De Zangwerkplaats is over de jaren een begrip geworden in Gorinchem. We werken vaak samen met andere muziekverenigingen in en rond Gorinchem en doen graag mee aan plaatselijke evenementen. Het unieke van de Zangwerkplaats is dat je zangles krijgt in allerlei stijlen muziek. Er wordt meerstemmig gezongen.

De zangers besturen zelf de groep, hebben inspraak over optredens, welke muziek ze willen zingen en bepalen hun eigen leerdoelen. Ook zijn er optredens waaraan alle groepen meedoen, vaak met een band of orkest. In de twee tienergroepen is nog plaats voor zangers tussen de 11 en 18 jaar. In de volwassenengroep is met name plaats voor sopranen.

Je hoeft voor deze twee groepen geen zang ervaring te hebben. Je mag komen proberen of het iets voor je is. Heb je al wel redelijk wat zangervaring dan is het vrouwenkoor “De Sirenen” misschien wat voor je. 

De Vocalgroup zit wat betreft de vrouwenstemmen redelijk vol. Er is nog plaats voor een bas en een tenor. Voor deze groep moet je goed kunnen zingen en vele stijlen muziek durven aangaan.

Voor kids van de bassischoolleeftijd is er een groep waarin er niet alleen gezongen wordt maar ook gespeeld op allerlei instrumenten. Op de site lees en zie je meer over de tijden en de prijzen: www.zangwerkplaatsgorinchem.nl Een proefles is altijd gratis. Wie weet tot snel!