LimonadeBrigade Gorinchem ontvangt estafette-award

Gepubliceerd op 20 augustus 2023 om 11:52

Nanda van der Boom, oprichter van De LimonadeBrigade, heeft de LimonadeBrigade Award uitgereikt aan de gemeenschap in Gorinchem en Lelystad. Zij zetten zich al vele jaren met passie in om ouders te versterken in de prachtige én pittige uitdaging van het ouderschap.

De LimonadeBrigade creëert met een lokaal team van ouders en professionals online en offline inspiratiepunten. Hier vinden ouders inspiratie en informatie over leuke activiteiten in de buurt voor hun gezin, komen ze in contact met andere ouders, wisselen ervaringen uit en doen mee met diverse interessante activiteiten en thema’s. Daarbij verbindt de LimonadeBrigade ouders met het sociale en professionele netwerk om hen heen, zodat ze met zelfvertrouwen hun kind het beste kunnen meegeven. De uitdrukking “It takes a village to raise a child” is daarbij helemaal op zijn plaats.

De LimonadeBrigade Award is uitgereikt aan de gemeenschap Lelystad en Gorinchem, omdat zij zich al jaren met hart en ziel inzetten vanuit het gedachtengoed van de LimonadeBrigade voor de ouders in hun gemeenten. De award is tevens een beweging en een verbinder aangezien de lokale brigade na verloop van tijd de award doorgeeft in hun lokale kring aan iemand, een activiteit of een organisatie die zich óók met hart en ziel inzet voor ouders. Want ‘Het leven is als de zee altijd in beweging, zachte streling of wild en heftig. En soms gaan we even kopje onder...’ en hoe fijn als je dan iemand naast je hebt staan die je begrijpt en er gewoon voor je is.

Meer informatie over de activiteiten van De LimonadeBrigade staat op www.limonadebrigade.nl.