Stadswal met Wildplukwandeling en Culinair Avontuur

Gepubliceerd op 26 augustus 2023 om 13:12

Op 2 september nodigt de bibliotheek je uit om deel te nemen aan een unieke Wildplukwandeling met aansluitend een smakelijke maaltijd. Tijdens dit bijzondere evenement bekijken we de stadswal eens vanuit een ander perspectief. 

De twee uur durende wandeling biedt niet alleen een verfrissende kijk op de natuur midden in de stad, maar ook een educatieve ervaring. Onder begeleiding van de deskundige gidsen, Renier Keijer en Lena Kilian, leer je hoe je planten op een nieuwe manier kunt observeren, proeven en identificeren. Bovendien ontdek je welke delen van deze planten geschikt zijn voor gebruik in de keuken.

Na de wandeling wordt in de bibliotheek een gezonde maaltijd bereid, waarbij we gebruik maken van de eerder gevonden wilde planten. De gerechten die tijdens dit evenement worden gecreëerd, worden vergezeld van gedetailleerde recepten, zodat je de smaak van dit avontuur thuis opnieuw kunt beleven.

De vertreklocatie is de bibliotheek, waar het natuurlijke avontuur van start zal gaan. Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek onze website: https://www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/wildplukdag

eigen foto