‘Ik kom erbij’ bij De LimonadeBrigade

Gepubliceerd op 27 augustus 2023 om 10:59

Vrijdagochtend 29 september en woensdag 4 oktober is het thema ‘Ik kom erbij’ bij achtereenvolgens de Ouder Kind Inloop (9.30 tot 11.30 uur), het MamaCafé (10.00 tot 12.00 uur) en het PeuterCafé (10.00 tot 12.00 uur) in Gorinchem.

Heb je behoefte aan een praatje en zou je graag nieuwe ouders ontmoeten? Ben je op zoek naar antwoorden of tips over vragen in de opvoeding van je kind? Voel je welkom en breng een bezoek aan de Ouder Kind Inloop, het MamaCafé en/of het PeuterCafé. Bij de Ouder Kind Inloop komt Jantine ook nog eens gezellig voorlezen.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op woensdag- of vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig
belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag kwijt.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

  • De Ouder Kind Inloop is op vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem.
  • Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem.
  • Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem.

Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl .

eigen foto