Informatieavond over gewrichtsslijtage

Gepubliceerd op 30 augustus 2023 om 10:12

Rivas ledenorganisatie organiseert een informatieavond over artrose( gewrichtsslijtage). Orthopedisch chirurg Marjolijn Henket en fysiotherapeut Mariska Veldheer zijn werkzaam in het Beatrixziekenhuis. Zij geven antwoord op de vele vragen die rondom deze aandoening leven. Henket: ‘Bij artrose wordt vaak gedacht aan oudere mensen bij wie de gewrichten versleten zijn. Maar ook steeds meer jonge mensen hebben last van hun gewrichten. Jaarlijks krijgen circa 30.000 jonge mensen in Nederland artrose.’

Deelnemers leren tijdens de informatieavond wat gewrichtsslijtage eigenlijk is, wat de gevolgen en behandelmogelijkheden zijn en hoe zij het beste om kunnen gaan met gewrichtsslijtage. Ook krijgen deelnemers volop de gelegenheid om aanvullende vragen te stellen aan de zorgprofessionals. Het evenement vindt plaats op maandag 25 september 2023 in Het Gasthuis in Gorinchem.

Aanmelden voor het evenement

Het evenement vindt plaats op maandag 25 september 2023 van 19.30 tot 21.30 uur in het Grand Café van Het Gasthuis aan de Banneweg 61 in Gorinchem. Deelname kost € 5,00 voor leden van Rivas. Niet-leden betalen € 10,00. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.rivas-ledenorganisatie.nl.