Digitale collectebus voor Dierenasiel

Gepubliceerd op 28 augustus 2023 om 09:59

Een belangrijke gebeurtenis voor de lokale gemeenschap. De jaarlijkse deur-aan-deur collecte voor Stichting Dierenasiel Gorinchem en omstreken gaat van start. Naast deze traditionele collecte, wordt ook de aandacht gevestigd op de succesvolle digitale collecte die in voorgaande jaren is geïntroduceerd.

De steun van de gemeenschap is van onschatbare waarde voor het Dierenasiel, en deze collecteweek biedt een uitgelezen kans om een verschil te maken. U kunt ook deelnemen aan de digitale collecte. Het is eenvoudig en laagdrempelig, zoals eerder ervaren door degenen die al een digitale collectebus hebben aangemaakt. U kunt gewoon weer inloggen op uw bestaande collectebus om bij te dragen aan de digitale inzamelingsactie. Natuurlijk is het ook mogelijk om een nieuwe bus aan te maken.

Dit kan eenvoudig via sociale media, WhatsApp, onder vrienden en familie, en andere communicatiekanalen. Uw bijdrage draagt direct bij aan het welzijn van dieren die afhankelijk zijn van de steun van de Stichting Dierenasiel Gorinchem en omstreken.

Wilt u zelf een collectebus maken? Kijk dan bij Geef om dieren, geef aan Dierenasiel Gorinchem! (digicollect.nl)

Ook Gorkums Nieuws draagt het Dierenasiel een warm hart toe. Daarom helpen zij graag met een collectebus. Klik op logo.