Succesvolle Afsluiting van De Windroos Pop Up Store

Gepubliceerd op 14 oktober 2023 om 12:45

De Windroos Pop Up Store heeft met groot succes haar deuren geopend en afgesloten, dankzij de vrijgevigheid van de gemeenschap en lokale bedrijven. De Pop Up Store bood een uitgebreide selectie van tweedehands kleding en nieuwe, ongebruikte items, en heeft veel enthousiaste bezoekers aangetrokken.

Een greep uit de donaties die voor de Pop Up Store zijn ontvangen, bevatte tal van hoogwaardige kledingstukken en accessoires. Deze gulle bijdragen hebben niet alleen de rekken van de Pop-Up Store gevuld, maar hebben ook geholpen om tweedehands kleding een nieuw leven te geven, terwijl nieuwe spullen een dankbare bestemming vonden.

Op 10 oktober opende De Windroos Pop Up Store haar deuren voor het publiek. Bezoekers konden van 16:30 uur tot 20:00 uur gratis kleding, schoenen, tassen en accessoires komen shoppen. De respons van de gemeenschap was overweldigend, en velen hebben kunnen profiteren van deze genereuze donaties.

De Windroos wil graag haar oprechte dank uitspreken aan alle betrokkenen die hebben bijgedragen aan het succes van de Pop Up Store. Dit omvat niet alleen de initiatiefnemers, maar ook toegewijde medewerkers die hard hebben gewerkt om alles voor te bereiden, degenen die kleding hebben ingeleverd, en de leerlingen die hun steentje hebben bijgedragen. 

Daarnaast willen we speciale dank betuigen aan Hunkemoller Nederland en Marieolief Leerdam voor hun gulle donaties van fantastische items. Stichting Samen één Gorinchem verdient eveneens erkenning voor hun inspanningen om ervoor te zorgen dat overgebleven kleding een passende bestemming krijgt.

foto's: Windroos