Jaarlijkse Quiltmarkt door Quiltvereniging De Lingelappers in Gorinchem

Gepubliceerd op 15 oktober 2023 om 10:24

Quiltvereniging De Lingelappers nodigt u uit voor hun jaarlijkse quiltmarkt, een gezellige en inspirerende gelegenheid voor quiltliefhebbers en creatievelingen. De markt zal plaatsvinden op 25 oktober in het gebouw van het Leger des Heils in de Nicolaas Pieckstraat 43 in Gorinchem.

De quiltmarkt biedt gelegenheid om de schoonheid van quilts te bewonderen, allemaal met liefde gemaakt door de getalenteerde leden van De Lingelappers. Bovendien kunt u deelnemen aan workshops en demonstraties om uw eigen quiltvaardigheden te verbeteren. 

Tevens kunt u deelnemen aan workshops en demonstraties om uw eigen quiltvaardigheden te verbeteren. 

Maar dat is nog niet alles! De quiltvereniging zal ook een quilt verloten, waarbij u de kans krijgt om een prachtig handgemaakt kunstwerk mee naar huis te nemen. En er is een speciale 'goede doelen'-kraam met door de leden vervaardigde artikelen, waarvan de opbrengst volledig zal worden gedoneerd aan KiKa, de stichting die vecht tegen kinderkanker.

Verschillende quiltwinkels zullen aanwezig zijn op de markt, waaronder Stitch en Zo en Farmyard, waar u stoffen en benodigdheden kunt vinden om uw eigen quiltprojecten te starten of uit te breiden. Voor de breiliefhebbers is er ook een kraam met breiwol, verzorgd door Yarn on the Rox. Daarnaast zal naaimachinewinkel Van Keekem aanwezig zijn om u te voorzien van deskundig advies en de nieuwste naaimachinebenodigdheden.

Parkeren en toegang tot de quiltmarkt zijn gratis. De openingstijden zijn van 10.00 tot 20.00 uur, zodat u voldoende tijd heeft om de markt te verkennen en te genieten van al het moois dat deze dag te bieden heeft.