Maandelijks Repair Café in Buurtkamer Stalkaarsen

Gepubliceerd op 24 november 2023 om 11:29

Zaterdag 1 december is het de laatste maal dit jaar dat er weer een Repair Café gehouden wordt in de buurtkamer Stalkaarsen. Ook nu zullen de deskundige reparateurs van 10.00 tot 12.00 uur paraat staan om kleine reparaties uit te voeren, handige tips te delen en u te voorzien van een heerlijke kop koffie

Het Repair Café is een geweldige gelegenheid om kapotte spullen nieuw leven in te blazen en om meer te leren over het repareren en onderhouden van uw bezittingen. Dit evenement is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar draagt ook bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.

Details van het evenement:

  • Datum: Zaterdag 1 december 2023
  • Tijd: 10.00 tot 12.00 uur
  • Locatie: Buurtkamer Stalkaarsen, Dr. Hiemstralaan 77, Stalkaarsen

Het is raadzaam om tijdig langs te komen, gezien de benodigde reparatietijd. De reparateurs zullen hun best doen om u te helpen, maar de beschikbaarheid is beperkt en op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Wacht niet langer met het repareren van die defecte broodrooster, die kapotte fietslamp of dat kledingstuk met een losse zoom. Kom langs bij het Repair Café en ontdek hoe we samen een positieve impact kunnen hebben op ons milieu en onze gemeenschap.