FitWalk Gorinchem steunt Odensehuis Gorinchem

Gepubliceerd op 4 december 2023 om 10:14

In november organiseerde FitWalk Gorinchem haar eerste liefdadigheidsevenement, de FitWalk Support, ten behoeve van het Odensehuis Gorinchem. De deelnemers trotseerden een sportieve 10 kilometer FitWalk door de omgeving van de Drunense Duinen, met als doel geld in te zamelen voor het goede doel.

Monique den Breejen en Susanne van der Meer, de bezielers achter FitWalk Gorinchem, hebben het doel om de Gorinchemse gemeenschap zowel fysiek als mentaal in beweging te brengen. FitWalk richt zich op iedereen die graag buiten beweegt en zich fit wil voelen, ongeacht leeftijd of niveau. Deelnemers bepalen hun eigen tempo, variërend van 4 tot 7 kilometer per uur, en profiteren van een natuurlijke manier van bewegen met minimale kans op blessures.

Het succes van de wandeling werd gevierd met zelfgemaakte hapjes en drankjes, de deelnemers waren zo weer vol energie het weekend gestart. De opbrengst van deze inzamelingsactie zal het Odensehuis Gorinchem ondersteunen in haar missie als inloophuis. 

Het Odensehuis Gorinchem biedt een veilige ontmoetingsplek, informatie en advies voor mensen met geheugenproblemen of beginnende dementie, evenals hun mantelzorgers, familie en vrienden. Het huis is gevestigd in het Wijkcentrum Dalemplein.

Over FitWalk Gorinchem

FitWalk Gorinchem,Monique den Breejen en Susanne van der Meer, heeft als missie de Gorinchemse gemeenschap actief en gezond te houden door buitenactiviteiten aan te bieden voor alle leeftijden en niveaus.

eigen foto's