Hoogbegaafd Geluk Café: de hoogbegaafde volwassene/ouder

Gepubliceerd op 2 december 2023 om 11:23

Woensdagavond 13 december komt Sabine Hessels opnieuw naar de
LimonadeBrigade om ouders/verzorgers van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten en samen ervaringen uit te wisselen. Met deze avond als thema: ‘de hoogbegaafde volwassene/ouder’.

Sommigen wisten het misschien al, sommigen misschien pas nadat zij een ‘stempel’ kregen en anderen twijfelen nog steeds, maar herkennen veel van zichzelf in hun kind. Of misschien ontken je het nog wel, maar voel of zie je wel herkenning. Mogelijke hoogbegaafdheid bij jou als volwassene en ouder. Wat voor een rol speelt dat in de opvoeding van je kind(eren)?

Het Hoogbegaafd Geluk Café vindt plaats in de bibliotheek aan de Groenmarkt in Gorinchem. Vanaf 19.15 uur zijn ouders welkom. De avond start om om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Toegang is gratis. Voor de koffie/thee vragen we een kleine bijdrage. Je kunt je aanmelden via: Het Hoogbegaafd Geluk Café vindt plaats in de bibliotheek aan de Groenmarkt in Gorinchem.
Vanaf 19.15 uur zijn ouders welkom. De avond start om om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Toegang is gratis. Voor de koffie/thee vragen we een kleine bijdrage. Je kunt je aanmelden via: hoogbegaafdgeluk@outlook.com