Verrassende Inzamelingsactie van Vier Jonge Helden voor Voedselbank

Gepubliceerd op 11 december 2023 om 10:16

De Voedselbank Gorinchem ontvangt voortdurend gulle donaties, maar soms schuilt er een hartverwarmend verhaal achter een bijzondere gift...

Vier dappere meiden uit groep 8 van @cbshetkleurenlint hebben een indrukwekkende actie op touw gezet voor de Voedselbank Gorinchem. Nora, Marit, Sofia en Fleur namen zelf het initiatief, regelden met hun leerkracht een bezoek en organiseerden zelfs het vervoer naar onze locatie. 

Hun enthousiasme en toewijding waren ongekend!

Tijdens hun bezoek waren ze vol bewondering voor wat ze zagen en hoorden. "Het leek eigenlijk wel een gewone supermarkt," merkten ze op, terwijl ze zagen hoe klanten zelf 'winkelden' op donderdag. Geïnspireerd door deze ervaring gingen ze aan de slag. Met een geleende bolderkar trokken ze door Hoog Dalem, langs de deuren, om producten in te zamelen voor onze klanten.

We zijn ontzettend dankbaar voor de massale steun van de inwoners! Twee grote tafels waren gevuld met verschillende lang houdbare producten, en dit is slechts deel één van hun inzamelingsactie. Binnenkort volgt deel twee!

"Jong geleerd is oud gedaan" - een inspirerend voorbeeld voor velen. Onze dank gaat uit naar deze meiden voor hun enthousiasme, toewijding en het gezellige bezoek aan de Voedselbank Gorinchem!

Wist je dat iedereen welkom is voor een rondleiding bij de Voedselbank Gorinchem? Scholen, bedrijven en andere geïnteresseerden zijn regelmatig te gast. We bieden ook presentaties op locatie aan. Bezoek onze website voor meer informatie en voel je welkom! ===> www.voedselbankgorinchem.nl

eigen foto's