220.000 D.E. waardepunten

Gepubliceerd op 22 januari 2024 om 10:41

De spaaractie van de @douweegberts waardpunten, georganiseerd door de Voedselbank Gorinchem, was ook dit jaar een groot succes. De verzamelboxen stonden verspreid bij diverse locaties door heel Gorinchem, men kon gedurende de maand december de DE-waardepunten in deze boxen deponeren.

Eind 2023 zijn de verzamelboxen geleegd en kon er begonnen worden aan het urenlange tel en sorteerwerk.

De Voedselbank Gorinchem telde namelijk maar liefst 220.000 D.E.-waardepunten, dat zijn er weer enorm veel! En dat worden heel veel pakken koffie voor de klanten. Door deze actie kunnen de klanten, die dit willen, de komende maanden regelmatig een pak koffie meekrijgen.

De Voedselbank Gorinchem wil nogmaals de locaties waar de verzamelboxen hebben gestaan hartelijk bedanken en speciaal willen zij alle Douwe Egberts drinkende inwoners van Gorinchem en mensen van daar buiten die de punten hebben verzameld bedanken, door hen maken zij de aankomende maanden de klanten van de Voedselbank Gorinchem blij met lekkere koffie.

In het bijzonder willen zij Bibliotheek AanZet Gorinchem bedanken, zij maken het mogelijk dat naast de Voedselbank Gorinchem óók daar heel het jaar de punten kunnen worden ingeleverd!