Hollands Jongerenkoor kondigt start repetities

Gepubliceerd op 4 februari 2024 om 14:38

Het Hollands Jongerenkoor, het grootste christelijke jongerenkoor van Nederland met meer dan 300 enthousiaste leden, maakt bekend dat de repetities voor HJK14 binnenkort zullen aanvangen. Het koor, onder leiding van de gerenommeerde musicus Peter Wildeman uit Tholen, staat garant voor prachtige concerten in historische kerken en concertzalen door heel Nederland.

De repetities voor HJK14 zullen over een aantal weken, D.V. maart 2024, van start gaan op verschillende locaties verspreid over Nederland. De plaatsen waar wordt gestudeerd zijn Alblasserdam, Barneveld, Capelle aan den IJssel, Geldermalsen, Genemuiden, Goes, Gorinchem, Gouda, Middelharnis, Nunspeet, en Veenendaal.

Het unieke muziekrepertoire voor dit seizoen is samengesteld door zowel koorleden als dirigenten. Het belooft een bijzonder seizoen te worden, met prachtige concerten gepland in oude kerken van Zeeland tot Overijssel, gedurende 2024 en begin 2025. Bovendien zal het Hollands Jongerenkoor medewerking verlenen aan het bekende eindejaarsconcert in de Doelen van Rotterdam.

Het Hollands Jongerenkoor nodigt zangliefhebbers vanaf 14 jaar van harte uit om deel te nemen aan HJK14. Ook muzikanten die een instrument bespelen worden aangemoedigd om zich aan te melden. Geïnteresseerden kunnen zich nog opgeven via de website www.hollandsjongerenkoor.nl.

Het belooft een prachtig seizoen te worden, waarbij het Hollands Jongerenkoor zich verheugt op nieuwe gezichten en muzikaal talent. Mogen we jou ontmoeten op HJK14?

eigen foto