Thema Bijeenkomst "WIJS met MEDICIJNEN"

Gepubliceerd op 25 februari 2024 om 11:16

De KBO afdeling Gorinchem organiseert op donderdag 29 februari een themabijeenkomst getiteld "WIJS met MEDICIJNEN", in samenwerking met de apothekersbrancheorganisatie KNMP.

Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor senioren die medicijnen gebruiken en zelfstandig hun medicatie beheren. Het biedt ondersteuning en advies voor verantwoord en veilig medicijngebruik in het dagelijks leven.

Apotheker Frank Jansen zal tijdens deze bijeenkomst ingaan op diverse praktische aspecten, waaronder tips over communicatie tussen huisarts, apotheker en patiënt, en wanneer het raadzaam is om een medicatiebeoordeling aan te vragen.

Met dit initiatief hoopt de KBO afdeling Gorinchem bij te dragen aan een doelmatiger en veiliger gebruik van medicijnen onder senioren.

Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats in het zaaltje van de R.K. Kerk, gelegen aan de Wijnkoperstraat 4 in Gorinchem. De aanvang is om 14.30 uur en de zaal zal open zijn vanaf 14.00 uur.

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers, wordt vriendelijk verzocht om u aan te melden bij:

    • Mw. G. Sijts - de Boer, telefoonnummer: 0183 - 632521
    • Mw. A. Sanders, telefoonnummer: 0183 - 635272