Peutervoorstelling ‘Merel en Mees vieren feest’

Gepubliceerd op 9 april 2024 om 10:15

Uitverkocht

Op woensdagochtend 10 april vindt om 10.00 uur vanuit de gemeente, tijdens het PeuterCafé, de jaarlijkse peutervoorstelling plaats bij de LimonadeBrigade in de bibliotheek aan de Groenmarkt 1. Dit jaar is dat de voorstelling: “Merel en Mees vieren feest”. De voorstelling ‘Merel en Mees vieren feest’ gaat over anders zijn en samen zijn. Het is een vrolijke muzikale voorstelling.

Samen genieten we deze ochtend van de voorstelling “Merel en Mees vieren feest”. Joepie! De uitbundige Merel is jarig, tijd voor een spetterend feest! Uit de veren! Maar wat hoort er eigenlijk bij een feestje en is het niet leuker om dat samen te vieren? Alleen is maar alleen. Van de eigenwijze
Arend hoeft al die poespas op zijn verjaardag niet. Feest? Gedoe! Ballonnen? Stom! Taart? Bah! Óf is het misschien leuker om tegen iemand aan te kwetteren en de slingers toch op te hangen? Mees heeft een idee en ziet en ziet wat zij niet zien. Al ben je heel verschillend, soms kun je toch je ei kwijt bij de ander. Leuke dingen worden nog leuker als je ze deelt met elkaar. Tijd voor een reisje! Gaan jullie mee?

De voorstelling start om 10.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Na afloop krijgen jullie kinderen limonade en is er de mogelijkheid om te spelen, samen op te ruimen en na te genieten van de voorstelling. De voorstelling is gratis te bezoeken en is geschikt voor kinderen van 2 en 3 jaar oud.

Alle (groot)ouders en hun (klein)kinderen worden via de peuteropvang van de SKG, Kindcentrum Alexandra en De Aanlegsteiger uitgenodigd om de voorstelling te bezoeken, maar het is wel de bedoeling dat je zelf je (klein)kind aanmeldt. Dus: wil je ook komen kijken samen met je (klein)zoon en/of (klein)dochter, meld je dan aan via deze website:
Aanmeldformulier ‘Merel en Mees vieren feest’ (office.com) . Jullie zijn van harte welkom!
Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl .