Voedselbank Gorinchem dankbaar voor gulle donaties en steun

Gepubliceerd op 23 april 2024 om 09:47

De Voedselbank Gorinchem is blij met de onvoorwaardelijke steun en vrijgevigheid van zowel bedrijven als individuen in de lokale gemeenschap. Regelmatig worden zij verrast met extra giften uit de samenleving van geld of goederen. 

Een hartverwarmende gift van €1400,-, werd geschonken door de medewerkers van Ouwehand ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan van het bedrijf. Ouwehand koos ervoor om deze donatie toe te wijzen aan de Voedselbank Gorinchem.  "Wij dragen graag ons steentje bij aan de hulp voor mensen die het moeilijk hebben", verklaarde Ouwehand.

Naast deze genereuze bijdrage ontving de Voedselbank Gorinchem ook een aanzienlijke donatie van €10.000,- van de Lions Club Gorinchem en omstreken. Deze vrijgevige gift, mogelijk gemaakt door de succesvolle verkoop van het boek 'Smakelijk eten in Gorcum', zal de Voedselbank in staat stellen haar voorraad aan te vullen en een divers aanbod aan producten te bieden aan degenen die dit het meest nodig hebben.

Van Noordenne Accountants haar solidariteit en ondersteuning met een gulle bijdrage van €2500,-.  Daarnaast stelt Noordenne al lange tijd kosteloos jaarrekeningen op voor de Voedselbank.

Daarnaast werd de Voedselbank Gorinchem overladen met steun door de succesvolle spaaractie van Douwe Egberts waardepunten, waarbij maar liefst 220.000 punten werden verzameld. Deze waardevolle punten zullen worden omgezet in pakken koffie, waardoor klanten van de Voedselbank kunnen genieten van een kopje troost tijdens moeilijke tijden.

De Voedselbank Gorinchem is dankbaar voor de overweldigende steun die zij, de laatste tijd heeft ontvangen van bedrijven en individuen in de gemeenschap. Het is hartverwarmend om te zien hoe de gemeenschap zich blijft inzetten voor de Voedselbank, zelfs in moeilijke tijden. De Voedselbank blijft vastberaden haar belangrijke werk voort te zetten en hoop te bieden aan degenen die het nodig hebben.