Mega Snuffelmarkt in Evenementenhal Gorinchem op Hemelvaartsdag

Gepubliceerd op 6 mei 2024 om 11:36

Op donderdag 9 mei 2024 wordt de Evenementenhal aan de Franklinweg 2 in Gorinchem omgetoverd tot een ware schatkamer tijdens de Mega Snuffelmarkt. Van 09.00 tot 16.30 uur kunnen bezoekers genieten van een uitgebreide selectie tweedehands artikelen en curiosa.

Met maar liefst 550 kramen vol met spullen uit grootmoeders tijd biedt deze markt een unieke kans om brocante, curiosa, verzamelobjecten en diverse andere tweedehands vondsten te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar nostalgische stukken die ooit zelf werden gebruikt, of naar unieke verzamelobjecten om je collectie aan te vullen, op de Mega Snuffelmarkt vind je het allemaal.

Naast de vele kramen zijn er ook standjes waar bezoekers even kunnen uitpuffen en kunnen genieten van een hapje en een drankje. De Mega Snuffelmarkt belooft dan ook niet alleen een winkelervaring te zijn, maar ook een gezellig dagje uit voor het hele gezin.

Mis deze unieke kans niet om verborgen schatten te ontdekken en herinneringen op te halen aan vervlogen tijden op de Mega Snuffelmarkt op Hemelvaartsdag, 9 mei 2024, in de Evenementenhal Gorinchem.

Toegangsprijs: €. 5,--