Voedselbank wordt verrast door LaRizz Dance Studio

Gepubliceerd op 15 december 2022 om 11:01

Bij de Voedselbank zijn ze een beetje sprakeloos van. "Het is namelijk "niet normaal" hoeveel producten er dankzij LaRizz Dance Studio zijn ingezameld voor de Voedselbank Gorinchem, werkelijk FANTASTISCH!"  meldt de Voedselbank op facebook.

LaRizz Dancestudio organiseerde de afgelopen twee avonden met haar leerlingen een Kerstshow!  Een moment dat de ouders en-/of andere genodigden van deze leerlingen een extra keer in het dansseizoen konden genieten van mooie, lieve en gezellige optredens!

Kaartjes voor de shows konden "betaald" worden met producten voor de Voedselbank Gorinchem. Daarnaast was er voor iedereen die dat wilde een mogelijkheid om de afgelopen twee weken al producten in te leveren, via het Voedselbankje die op deze locatie stond. En hier is volop gehoor aan gegeven, de kratten waren namelijk al snel vol door de goed gevulde tassen en dozen aan producten die binnenkwamen.

“Ik hoefde alleen maar mijn keukenkastjes open te doen” lachte een bezoeker met een bigshopper vol aan producten, die hij kwam inleveren.

Geweldige leerlingen, bezoekers, en natuurlijk Larissa, zo veel dank voor jullie bijdrage! Dit hadden wij als Voedselbank niet van tevoren kunnen bedenken!

De sterke mannen van hun afdeling logistiek gaan ervoor zorgen dat deze ochtend alles wordt opgehaald en naar de Voedselbank Gorinchem wordt gebracht. Zodat alles in de winkel kan worden neergezet en vanmiddag al tijdens de uitgiftes voor een grootdeel zal worden meegegeven aan de klanten van de Voedselbank.

eigen foto


«   »