Gondelvaart 2024

Gepubliceerd op 31 januari 2024 om 11:13

Bron: Oranjevereniging Giessen-Ouderkerk

Giessen-Oudekerk - De leden van Oranjevereniging Giessen-Oudekerk kwamen op vrijdag 26 januari bijeen in Café Olt Ghiessen voor de jaarlijkse ledenvergadering. Met een overweldigend en eensgezind applaus hebben de leden besloten om de 39e editie van de Gondelvaart te organiseren. Deze sfeervolle vaartocht zal plaatsvinden op zaterdag 14 september 2024.

Voor potentiële deelnemers en zij die overwegen mee te doen, is er een informatieavond gepland op woensdag 20 maart. De bijeenkomst vindt plaats in Café Olt Ghiessen en begint om 20:00 uur. Vanaf dit moment kunnen deelnemers zich officieel inschrijven. Het inschrijfformulier en vaarreglement zullen tevens beschikbaar zijn op de website.

Om het evenement nog meer glans te geven, zal er ook dit jaar weer een Gondelvaartkrant worden uitgegeven. Met een oplage van 10.000 exemplaren zal deze krant breed worden verspreid in de regio. Bedrijven die willen bijdragen aan de hoge organisatiekosten kunnen dit doen door een advertentie in de Gondelvaartkrant te plaatsen of een donatie te doen. Informatie hierover volgt binnenkort.

De Oranjevereniging Giessen-Oudekerk kijkt uit naar een schitterende 39e Gondelvaart en hoopt op een grote deelname van enthousiaste vaarders en een betrokken publiek.