Najaarskermis in Gorinchem

Op de website Kermis.nu lezen we: “De kermisbranche heeft anderhalf jaar lang op slot gezeten. Corona had de wereld in haar greep. De onzekerheid van het kermisseizoen 2021 was daardoor groter dan ooit. Kermis.nu blijft zich continu inzetten om zoveel mogelijk kermisdata te verzamelen en het wel of niet doorgaan ervan te blijven volgen.

Kermis.nu heeft informatie ontvangen over het vermoedelijk doorgaan van deze kermis. Hou er rekening mee dat kermissen die doorgaan mogelijk nog in aangepaste vorm zullen plaatsvinden.

Mocht dit zo zijn dan is er in Gorinchem Najaarskermis van vrijdag 29 oktober tot en met 6 november 2021. Kermisliefhebbers kunnen nu gaan duimen dat het coronavirus niet gaat oplopen. Helaas wijzen de huidige cijfers hier nog niet op. Afwachten dus.

 

Geef een reactie