Automobilist onder invloed rijdt van dijk en slaat over de kop in Arkel

Op het Rietveld in Arkel heeft zaterdag 11 december 2021 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 17.15 uur raakte een automobilist ter hoogte van de jachthaven van de weg. De auto sloeg over de kop en kwam onderaan de dijk tot stilstand. Politie, brandweer en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse.

De automobilist raakte bij het ongeval niet gewond. Ook zijn hond bleef voor zover bekend ongedeerd. De bestuurder bleek na een blaastest op straat onder invloed van alcohol. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau voor een uitgebreide ademanalyse.

Een bergingsbedrijf heeft de auto opgehaald.

foto Max Liet (1)
foto Max Liet (2)
foto Max Liet (3)
foto Max Liet (4)
foto Max Liet (5)
foto Max Liet (6)
foto Max Liet (7)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie