Koffie met….Kevin van Es….Groendak Coach

 dinsdag 17 mei  van 20.00 – 22.00 uur in Wijkcentrum Rozenobel

Koffie met ….

Ons mooie land is onderhevig aan de gevolgen van klimaatverandering; steeds meer kortstondige heftige regenbuien, plaatselijke waterproblematiek, energievraagstukken en een afname van bijen, vlinders en insecten in het algemeen. Groendak Coach wil het Nederlandse leefgebied voor mens, dier en natuur verbeteren. 

Wat is de meerwaarde van groen in de stedelijke omgeving? Een Groendak of groene gevel en groen in de tuin in plaats van tegels, verbetert namelijk het leefklimaat voor insecten en heeft een waterbufferende eigenschap, waardoor de riolering minder wordt belast. Groendak Coach wil de particulier, bedrijven en overheid enthousiasmeren, informeren en begeleiden om verandering in gang te zetten. Samen werken we aan een mooier en beter leefklimaat voor ons land! 

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met … in het kort. Dus kom en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers. Elke keer staat er een ander onderwerp centraal.  Na afloop praten we na en wisselen we ervaringen uit. Koffie met … is een samenwerking tussen Bibliotheek AanZet en Wijkcentrum Rozenobel.
Aanmelden voor het bijwonen van de avond via contact@rozenobel.nl of 06-18133489.

Geef een reactie