Eerste lustrum editie van de JCI Gorcumse rally

Gepubliceerd op 26 juni 2024 om 10:53

De JCI Gorcumse Rally is een spannende puzzelrit met prachtige routes rond Gorinchem, waarbij je met minstens twee personen per auto deelneemt. De bestuurder concentreert zich op de weg zonder verkeersregels te overtreden, terwijl de bijrijder navigeert.

Tijdens de rit beantwoord je vragen en geniet je van de omgeving. Het is bijzonder leuk om deel te nemen met een unieke of klassieke auto, maar elke auto is welkom. 

De rally is op zondag 30 juni en begint rond 10:00 uur (verzamelen om 09:30 uur), en de definitieve startlocatie wordt nog bekendgemaakt. Je ontvangt daar de instructies. Vervolgens vertrekken de auto's één voor één met een route en vragenlijst die onderweg beantwoord moeten worden. Aan het einde van de rit lever je de vragenlijst in en worden de winnaars beloond met prachtige prijzen.

Meedoen?

De kosten voor dit evenement zijn € 50,- per auto met 2 personen en € 15,- per extra persoon (extra personen onder de 12 jaar gratis!) Je ontvangt tevens een goodiebag met wat lekkers voor onderweg. 

Met je inschrijving sponsor je ook ons jaarlijkse goede doel. Dit jaar is dat: Speelgoedbank Gorinchem. Omdat alle kinderen moeten kunnen spelen zetten zij zich in voor alle kinderen uit minima gezinnen in Gorinchem, Molenlanden, Vijfheerenlanden, West-Betuwe, Hardinxveld-Giessendam en Altena. Wil je meer weten of heb je vragen, dan kan je contact met ons opnemen via rally@jkgorinchem.nl.

De prijzenpot wordt op een later moment bekend gemaakt!