Toerist in eigen stad

Gepubliceerd op 19 september 2023 om 10:19

VVV nodigt horeca en winkelpersoneel uit voor gratis rondleidingen

23 Medewerkers van de Gorcumse retail en horeca in de binnenstad van Gorinchem kregen vanmorgen een rondleiding door hun eigen stad. Op uitnodiging van VVV Gorinchem gingen zij met een gids op pad om vragen van bezoekers nog beter te kunnen beantwoorden.

Waar kan ik een openbaar toilet vinden, waar vertrekt de veerpont naar Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Slot Loevestein? Kan ik een fiets huren? Wie is Hugo de Groot, wat zijn zoute bollen en waar hangen AED apparaten? Dit zijn zo maar wat vragen die door toeristen of klanten gesteld kunnen worden in een winkel of horecazaak.

Om bezoekers op weg te helpen organiseert de VVV stadswandelingen voor winkel- en horecapersoneel. Maandag 18 september gingen 23 enthousiaste medewerkers van de Gorcumse retail en horeca met een gids op pad om de stad nog beter te leren kennen.

Dinsdag 26 september van 09.30-11.00 uur is er nog een wandeling met gids. Ondernemers kunnen zichzelf en/of hun personeel hiervoor nog aanmelden via geke@mooigorinchem.nl of 0183-631525. De wandeling is gratis en word aangeboden door Gorinchem Citymarketing.

foto: VVV