Vrijwilliger in Gorinchem

Gepubliceerd op 25 januari 2024 om 10:58

In Gorinchem werken ruim 300 organisaties met vrijwilligers. Met elkaar maken we de stad en daarvoor zijn vrijwilligers onmisbaar. Of u wekelijks het lievelingskostje van een Hospice-bewoner klaarmaakt, dagelijks overblijfkracht bent, eens per maand museumbezoekers ontvangt of in de zomervakantie kinderen begeleidt bij het Timmerdorp. Het is allemaal belangrijk voor de leefbaarheid, saamhorigheid én het verenigingsleven.

Proeverij Vrijwilligerswerk 

Vrijwilligerssteunpunt Gorinchem organiseert op vrijdag 9 februari 2024 een Proeverij Vrijwilligerswerk. Heeft u interesse in vrijwilligerswerk maar weet u niet precies wat bij u past? Kom dan langs op de Proeverij. Tijdens de Proeverij laten verschillende organisaties en verenigingen u zien hoe afwisselend, leerzaam en zinvol vrijwilligerswerk is. En u kunt in gesprek gaan met mensen die nu al vrijwilliger zijn. Aanmelden is niet nodig. U kunt gewoon langs komen:

  • waar: Omnia College, Willem de Vries Robbéweg 27, Gorinchem
  • wanneer: vrijdag 9 februari van 19.00 tot 21.30 uur

Vrijwilligerssteunpunt Gorinchem zorgt voor bemiddeling, advies en ondersteuning. Ook is het mogelijk gratis cursussen of trainingen te volgen. Kijk voor meer informatie op www.gorinchem.nl/vrijwilligers of bel met Gea van Kekerix op tel. 14 0183.

foto: GP-buro