‘Gorinchem Gezond’ bij De LimonadeBrigade

Gepubliceerd op 27 augustus 2023 om 11:14

Woensdag 30 augustus en vrijdag 1 september is het thema ‘Gorinchem Gezond’ bij het PeuterCafé, de Ouder Kind Inloop en het MamaCafé. Deze week staat bij De LimonadeBrigade een gezonde levensstijl en opvoeding centraal. Hoe kun je er als ouder aan bijdragen om je kind gezond op te voeden, met veel variatie in de voedingsmiddelen?

Waar moet je dan op letten? Jane Tayman - diëtist, leefstijlcoach en gewichtsconsulent - gaat hierover met jullie in gesprek in het PeuterCafé en het MamaCafé op woensdag 30 augustus en vrijdag 1 september. Samen proeven, etiketten lezen en zoeken naar verantwoorde voeding voor jezelf en je kind. In de binnenstad zorgt de bibliotheek voor een thematafel met veel informatieve boeken op dit gebied.

Bij de Ouder Kind Inloop zal Marijke - gewichtscoach - hierover op vrijdag 1 september met jullie in gesprek gaan. Tanja Pijleman van Gorinchem Beweegt is deze ochtend aanwezig om de kleintjes spelenderwijs te laten bewegen. Als ze eenmaal moe zijn geworden, komt Jantine voorlezen.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op woensdag- of vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag kwijt.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

eigen foto

  • Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem.
  • De Ouder Kind Inloop is op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem.
  • Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem.
  • Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.