Negende editie Wereldsdiner bij Omnia College

Gepubliceerd op 6 oktober 2023 om 10:21

Woensdagavond 11 oktober staan er weer prachtig gedekte tafels klaar in de aula van het Omnia College in Gorinchem. Ook dit jaar bieden de tafels plaats aan100 gasten voor het verrassende en vegetarische Wereldsdiner. Op 16 oktober is het Wereldvoedseldag en de organisatie vraagt met dit diner aandacht voor de wereldwijde voedselverdeling en voedselbronnen. 

Het diner komt tot stand in samenwerking met de drie fantastischekoks uit de regio, het Omnia College en de gemeente Gorinchem.

‘Het is de negende editie van dit diner en iedere keer is het weer bijzonder. Het wordt weer enorm genieten. De koks die in de keuken staan zijn natuurlijk niet de minste, en de samenwerking met de leerlingen is uniek’, vertelt organisator van der Kevie. ‘Aan tafel genieten onze gasten, terwijl wij genieten van de bijzondere dynamiek in de keuken.’

‘De leerlingen van het Omnia College doen in de keuken en in het restaurant ervaring op. Het is een prachtig concept met een ‘win-win-win’ situatie: koks, leerlingen en bezoekers samen brengenen een mooie opbrengst voor het goede doel. De koks van restaurants De Gieser Wildeman, Kruiden & Jasmijn en The Local Club zetten zich  belangeloos in. In mijn werk is verbinden van mensen een belangrijk vertrekpunt’, aldus de enthousiaste van der Kevie.

Deelname diner € 37,50 p.p. Meer informatie en aanmelden voor een plaats aan tafel via Facebook: Wereldsdiner Gorinchem of stuur een mail naar info@metanika.nl.

eigen foto