“Rieany plus” in Het Zevende Huis

Gepubliceerd op 20 oktober 2023 om 13:16

Op 28 oktober staat het trio “Rieany plus” op het podium van huiskamer theater “Het Zevende huis” in de Knipsteeg. Bewoners en organisatoren Johan van Drunen en Helga Buitelaar zijn vereerd deze doorgewinterde Nederlandse muzikanten te mogen ontvangen.

Het trio heeft een rijk verleden in het Nederlandse club- en theatercircuit:

  • Rieany Janssen (zang, oa Midnight Hour, Boerenleenband, Rienne Va Plus)
  • Jan Hendriks (gitaar en zang, o.a. Doe Maar, Boudewijn de Groot, Philip Kroonenberg, CCC Inc, Jack Poels.)
  • BJ Baartmans (gitaar, mandoline, slidegitaar en zang, oa Iain Matthews, Jack Poels, Frans Pollux, Philip Kroonenberg, JW Roy, Andre Manuel)

In de voorstelling Tickets For RIEANY PLUS hoor je liedjes van het album “Songs for Rieany Plus”. Jan Hendriks en BJ Baartmans arrangeerden en produceerden 12 liedjes, geschreven door een bijzonder gezelschap songschrijvers die als opdracht meekregen om songs te schrijven vanuit het perspectief van de andere sekse, vanuit een ander gender. Dit leverde geweldig repertoire op, dat op het lijf geschreven bleek van zangeres Rieany.

Boudewijn de Groot, Gé Reinders, Jack Poels, Jan vd Meij, JP den Tex, Wouter Planteijdt, Eric van Dijsseldonk, BJ Baartmans, Philip Kroonenberg, Jan Hendriks, Björn van der Doelen, Jan van Bijnen en Iain Matthews kwamen met Americana, reggae en folky popsongs met intrigerende teksten in zowel het Engels als het Nederlands.

De voorstelling begint om 20.00 uur. Zaal is open vanaf 19.30. Er is koffie, thee en lekkers. Er staat een hoed voor de muzikanten. Wil je zeker zijn van een plekje kun je je het beste aanmelden via info@zevendehuis.nl.