LimonadeBrigade vanuit het MamaCafé

Gepubliceerd op 20 oktober 2023 om 13:44

Op vrijdagochtend 27 oktober van 10.00 tot 12.00 uur is slaapcoach en onrustdeskundige Wendy van Hemert-Kasander aanwezig in het MamaCafé. Wendy is slaapcoach en onrustdeskundige voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Naast slaapcoach en onrustdeskundige is ze ook ervaringsdeskundige. Haar eigen kinderen zijn slechte slapers geweest en hebben ervoor gezorgd dat Wendy de opleiding tot slaapcoach is gaan volgen. Uit eigen ervaring anderen helpen is wat zij graag doet. Wendy weet als geen ander hoe vermoeiend en frustrerend het is als je kind niet goed slaapt en hoe wanhopig en machteloos je je dan kunt voelen.

Vrijdag 27 oktober is Wendy aanwezig tijdens het MamaCafé in de LimonadeBrigade. Jullie zijn welkom met alle vragen over het slapen van jullie kinderen. Wendy zal ook aandacht besteden aan slapen tijdens de peuterpuberteit en daarnaast ook wat tips geven met betrekking tot de overstap naar een groter bed.

Wil je andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen of vriendschappen sluiten? Kom dan samen met je kind naar het MamaCafé! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er leuke activiteiten (meedoen is niet verplicht; gewoon komen spelen mag altijd).

Het MamaCafé is elke vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur bij de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.