Coop Gorinchem haalt fantastisch bedrag op voor Voedselbank

Gepubliceerd op 27 oktober 2023 om 12:59

De Coop Gorinchem kon aankondigen dat er tot op heden een indrukwekkend bedrag is opgehaald tijdens de statiegeldactie. Gedurende de afgelopen periode heeft de Coop met toewijding alle ingezamelde bedragen verdubbeld, met als resultaat een prachtige totale donatie van €964,70 voor de Voedselbank Gorinchem.

Dit royale bedrag zal volledig worden besteed aan verse producten zoals zuivel, groente en fruit. Hierdoor kan de Voedselbank Gorinchem wekelijks haar klanten blijven voorzien van gezonde voeding en hen de ondersteuning bieden die zij zo hard nodig hebben.

Maar dat is nog niet alles! Filiaalmanager Tim heeft geweldig nieuws gedeeld. Hij heeft besloten om de statiegeldactie met maar liefst 3 maanden te verlengen, waardoor er nog meer kansen zijn om bij te dragen aan dit belangrijke initiatief.

De Voedselbank bedankt alle klanten die hun bijdrage hebben geleverd door middel van het doneren van lege flessen, blikjes en meer. Jullie steun maakt een wezenlijk verschil in het leven van mensen in onze gemeenschap. Onze speciale dank gaat ook uit naar Coop Westwagenstraat voor hun voortdurende inzet voor de Voedselbank Gorinchem.