Kerstdiner en pianospel in de Lindeborg

Gepubliceerd op 23 december 2023 om 13:24

De activiteitencommissie van de Lindeborg had voor vrijdagavond een kerstdiner georganiseerd voor de bewoners van het complex. Deze jaarlijkse traditie leek dit jaarlijkse diner dit keer extra speciaal te zijn. Chef-kok Riet kreeg hulp van haar kleindochter Jessica en vriend Bram, beiden gemotiveerd om van koken hun levenswerk te maken.

Hoewel alle leden van de activiteitencommissie lof verdienen, werd speciale waardering uitgesproken voor de inzet van de huismeester, die zich enorm heeft ingezet bij de voorbereiding, tijdens het diner en zelfs bij het herinrichten van de recreatiezaal.

Tijdens deze avond was er ook een verrassing: collega's van de huismeester, waaronder woningmakelaar Kevin Mendes van Poort 6, kwamen langs. Kevin bleek onverwachte talenten te hebben toen hij de vleugel zag staan en niet kon weerstaan om enkele kerstliederen te spelen. Zijn vaardigheid met het instrument verraste de bewoners, die hem aanmoedigden verder te spelen. Hoewel hij uiteindelijk moest vertrekken, beloofde hij snel terug te komen voor meer muziek.

Kevin Mendes

De avond werd afgesloten met een mooie geste: bij vertrek kregen de bewoners een fles drank mee, verpakt in een prachtige rode zak met een kunstig gemaakte kerstboom. Het was werkelijk een avond waar alle aanwezigen met plezier kunnen terugkijken.