Rivas Wijkverpleging vergroot herkenbaarheid, veiligheid en comfort

Gepubliceerd op 15 februari 2024 om 11:45

Vanaf nu hebben de medewerkers van Rivas Wijkverpleging ook comfortabele winterjassen. Rivas Zorggroep en Breur Groothandel hebben hierbij duurzaam samengewerkt. Sandra Harsveldt, directeur Rivas Wijkverpleging vertelt: 

“Door deze nieuwe toevoeging aan onze werkkleding zijn onze medewerkers nu in alle seizoenen goed herkenbaar. Een veilige gedachte voor onze cliënten. Maar ook veilig voor onze eigen medewerkers, die iedere dag door weer en wind op pad gaan en nu door de reflecterende bedrukking ook beter zichtbaar zijn.”

Zorg op maat: thuis of misschien wel digitaal

“Iedere dag zetten we ons in om onze cliënten zo goed mogelijke ondersteuning en zorg te bieden. Het merendeel van onze medewerkers biedt deze zorg aan huis. Zo helpen we bijvoorbeeld met wassen en aankleden. Of we verzorgen een wond na een operatie. Sommige zorg bieden we ook digitaal aan. Bijvoorbeeld door mee te kijken als een cliënt zijn medicijnen inneemt. Voor de cliënt is deze vorm van zorg fijn omdat het meer vrijheid biedt. Voor ons als zorgverlener geldt dat we op deze manier meer mensen zorg kunnen bieden”, vertelt Sandra.

Weten wat Rivas Wijkverpleging voor u kan doen?

Wilt u langer veilig thuis blijven wonen? En heeft u daar hulp bij nodig? Maak dan gerust een afspraak met een van onze regiewijkverpleegkundigen. Samen bespreken we wat mogelijk is voor uw situatie. Bel de Rivas Zorglijn op 0900-8440 of kijk op onze pagina Rivas Wijkverpleging