RaderAdvies gaat buitenkant van al onze woningen inspecteren

Gepubliceerd op 5 maart 2024 om 10:36

Vanaf 4 maart gaat Inspectie- en Adviesbureau RaderAdvies aan de slag met het inspecteren van de buitenkant van alle woningen van Poort6. Zo krijgt men een beter beeld van de kwaliteit van de woningen. De uitkomsten van dit onderzoek worden gebruikt bij het maken van onderhoudsplannen voor de komende jaren.

Medewerkers van RaderAdvies lopen in maart en april langs de woningen om de kwaliteit te meten. Alleen de woningen waarvan men weet dat men deze gaat slopen en vervangen door nieuwbouw slaan ze over. Per woningblok of portiek neemt dit een paar minuten in beslag. Bij de eengezinswoningen is het soms ook nodig om de achterkant van de woning of een berging te bekijken. In dat geval vraagt de medewerker van RaderAdvies eerst om uw toestemming.

RaderAdvies kan zich legitimeren

Om te kunnen laten zien dat de medewerkers van RaderAdvies ook echt in opdracht van Poort6 werken, hebben zij een brief van Poort6 bij zich. Daarnaast kunnen zij zich legitimeren met een bedrijfspas van RaderAdvies en met hun rijbewijs, identiteitskaart of paspoort. En ze zijn natuurlijk te herkennen aan hun bedrijfskleding met daarop het logo van RaderAdvies.