Da Vinci College en Van der Valk Hotel Gorinchem bundelen krachten

Gepubliceerd op 27 maart 2024 om 12:03

foto: GP-buro

Vanaf september 2024 lanceert het Da Vinci College, in samenwerking met Van der Valk Hotel Gorinchem, twee nieuwe BBL-opleidingen: Zelfstandig Werkend Kok en Zelfstandig Werkend Gastheer/-vrouw. Deze praktijkgerichte opleidingen op niveau 3 bieden een versneld traject van slechts 2 jaar aan.

Wat deze programma's uniek maakt, is dat alle lessen zullen plaatsvinden op de locatie van het Van der Valk Hotel. Met één lesdag per week en de overige dagen actief op de werkvloer, worden studenten direct ondergedompeld in de dynamiek van de horeca. Alle lessen worden verzorgd door ervaren docenten van het Da Vinci College, die speciaal voor deze studenten naar het hotel komen.

"Deze opleidingen bieden een unieke kans om versneld het horecavak te leren in een prachtige praktijkomgeving," zegt Marieke van Halm, accountmanager bij het Da Vinci College.

Priscilla Vink, Operational Manager bij Van der Valk Hotel Gorinchem, benadrukt het belang van investeren in de toekomstige generatie: "Door middel van dit traject investeren we in de generatie van de toekomst, iets waar wij veel waarde aan hechten. Deze samenwerking biedt studenten een unieke kans om zich te ontwikkelen in een dynamische praktijkomgeving en we kijken er enorm naar uit om hen te verwelkomen in september!"

Infomiddag

Heb jij een passie voor de horeca en wil je samen met je ouders/verzorgers meer ontdekken over de unieke samenwerking tussen het ROC Da Vinci College en Van der Valk Hotel Gorinchem? Kom dan naar de infomiddag op donderdag 18 april (15 – 18 uur). Ontdek en beleef wat wij allemaal in huis hebben. Zij kijken ernaar uit je te ontmoeten! Laat even weten of je komt via onderstaande link.

foto's:  Van der Valk Hotel 

GASTHEER/-VROUW NIVEAU 3

BBL-opleiding gastheer/gastvrouw

GASTHEER/-VROUW NIVEAU 3

BBL-opleiding gastheer/gastvrouw