Favourite collega 2021

De Bestuursacademie Nederland heeft de favourite collega bij gemeente ambtenaren bekend gemaakt. De in het stadhuis van Gorinchem werkende Wendy Springer kwam als winnaar uit de bus.

De afgelopen tijd kwamen er veel mooie nominaties binnen, maar uiteindelijk werd het Beleidsmedewerker Wendy.

Haar collega Petra Verwaaij nomineerde Wendy om haar gedrevenheid en harde werk. “Ik werk veel met Wendy samen om de nieuwe Wet Inburgering te implementeren. Ze is een jonge ambtenaar en brengt verfrissing in het werkveld. Van Wendy kun je op aan. Kortom: een hele fijne collega!”

Zij wint hiermee een Masterclass naar keuze én de felbegeerde trofee! De Masterclass biedt heel wat te kiezen voor haar. er is er zeker een bij waar zij nog veel plezier van kan hebben bij haar werk als ambtenaar.

foto: bestuursacademie – links Wendy, rechts Petra

Geef een reactie